Livrare si plata

Livrarea

Livrarea se face prin curierat rapid cu o livrare promta, in 24 ore pentru majoritatea destinatiilor din Romania.

Transportul este gratuit pentru orice comanda ce depaseste 200 lei. (fara km suplimentari)

Pentru comenzile sub 200 lei, clientul suporta cheltuielile de transport, costuri comunicate la preluarea comenzii de catre agentul nostru de vanzari.

Mijloacele de plata

  • plata ramburs: se plateste in numerar la livrare, catre agentul care efectueaza livrarea;
  • plata la sediul nostru se poate face atat in numerar sau cu cardul (VISA si Mastercard);
  • plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoane fizice cat si juridice.
  • plata in rate prin CardAvantaj, cu posibilitatea de plata de pana la 10 rate.
  • plata in rate prin TBI Credit, cu posibilitatea de plata de pana la 10 rate.

 

Garanţia legală de conformitate

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Răspunderea vânzătorului privind garanţia legală de conformitate, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Termenul de garanţie curge de la data intrării bunului respectiv în posesia consumatorului.

Produsele de folosinţă îndelungată care înlocuiesc produsele defecte în cadrul termenului de garanţie vor beneficia de un nou termen de garanţie care curge de la data preschimbării produsului.

Produsele de folosinţă îndelungată defectate în termenul de garanţie legală de conformitate, atunci când nu pot fi reparate sau când durata cumulată de nefuncţionare din cauza deficienţelor apărute în termenul de garanţie legală de conformitate depăşeşte 10% din durata acestui termen, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vânzător sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *